Kraljica na snijegu s kraljem na marcipanu
Zdenko Padjen
Counter

On Line posjeta
Brojač posjeta
163934
Blog
subota, svibanj 24, 2014
 

 

Dana 23.05.2014. dobivamo skijaški bračni par Ivica Kostelić i Elin Arnarsdottir. Najveća zahvala hrabroj i pametnoj mladoj Islanđanki.Elin koju sam upoznao 2006, a u ljeto 2008, me fascinirala, prvo kad me poput divokoze, vješto skakajući s drveta na drvo, s kamena na kamen, vodila kroz prašumu Mljeta do tajnog ranča Kostelića. A drugi puta kad je sa smijehom slušala jutarnje vicev Gipsa, kao ovaj '' Zdenko, probudi mi se jutros sin, i kaže Tata, otkuda Eskimka pored mene? Divim se ovoj djevojci kako je u jednoj sasvim drugoj kulturi, u nekad i više, nego izazovnim trenucima, sačuvala svoju veliku ljubav prema Ivici!Elin je odlično naučila hrvatski, još pred par godina, ostavila skijanje zbog Ivice. Ostavila roditelje u najgorem trenutku Islanda, kad je ova zemlja doživjela pravi bankrot. No, pokazujući zube stranim bankama, posebno britanskim što je i nama Hrvatima jedna pouka vječna!!

 

ivica na mljetu

 

Ivica_Kostelic_i_Elin_01

 

A ovaj si par, znatno manje, paše, statički ili dinamički? Blanka i Ivica!

blanka ivica

 

sljeme 2011

 

Riječka djeca na Platku, obgrlila Ivicu Kostelića!! Evo ideje za Elin i Ivicu. Fotografija je snimljena 01.04.2008. godine. Ivica i Gips, znaju da se samo 1 sat ranjie, Janica spustila zadnji puta u svome životu ( čuvam u arhivi taj zadnji start Janice), dok će Hrvatska još 2 godine sanjati povratak Janice!!

platak 013

 Ivica u magli Platka!

 

Autor i Ivica, već davne 2005, izvlačenje brojeva za sljemensku utrku 2005.

ivica i zdenko

 

sljeme 2011

 

Kumovi Natko i Ivica na rehabilitaciji kod dr Božidara Egića u Daruvaru!

medak ivica egic dim

 

Ivica se sunovraćuje sa stijene kod Odisej špilje na Mljetu! No, ovdje skok na noge u tenisicama s 18 metara, nije opasan, nego penjanje! Gips je naredio da Elin i ja moramo skakati, pa sam na jedvite jade pristao skakati sa 7 metara visine. Iako imam i Elin fotke skokova, njih ne želim objaviti. Ipak je to privatnost za cure!

 

ivica1

 

ivica2

 

Kume 


zpadjen @ 11:14 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.